Ademsessie

Wetenschappelijk gezien:
Ademen is een levensvoorwaarde. Door te ademen vervoer je zuurstof door je lichaam en verwijder je afvalstoffen, (koolzuur) door ze uit te ademen.

Als je niet goed uitademt dan raak je de afvalstoffen maar voor een deel kwijt. Deze overgebleven afvalstoffen hopen zich in je lichaam op waardoor je vermoeid raakt en je levenslust afneemt. Als je stress hebt of angstig bent heb je een “hoge ademhaling”. Je ademt dan versneld in en uit waardoor je voornamelijk je borstspieren en sleutelbeen gebruikt.

De buikademhaling is een natuurlijke manier van ademen die weinig moeite kost en veel lucht oplevert. Bij een buik ademhaling adem je “Je Zelf” tot in je edele delen (onderste buik gebied). Er ontstaat gelijk een krachtiger aarde verbinding die je op alle gebieden beter zal stabiliseren en gecentreerd houden. Vergeleken met de borstademhaling heeft de buikademhaling een hoger rendement doordat de longen beter gebruikt worden. Buikademhaling gebeurt door het middenrif samen te trekken, en hierdoor neemt de ruimte van de borstkas in verticale richting toe. De lucht bereikt de longtoppen en er wordt meer zuurstof opgenomen in het bloed dan met de borstademhaling. Meer zuurstof en prana opname leidt dan weer tot een meer efficiënte ontgifting. Als je ervoor kiest om diep in je buik te ademen, wordt je gelijk rustiger en ontspannender en ben je in staat om steeds meer de controle los te durven laten. Hiermee maak je ruimte om de nieuwe energie binnen te laten stromen.

 • Je kunt hier een afspraak aanvragen. Na het invullen van dit formulier zal ik contact met je opnemen voor een afspraak.

  met (*) aangemerkte velden zijn verplicht.

  Voornaam*
  Graag je voornaam invullen
  Achternaam*
  Graag je achternaam invullen
   

  E-mail*
  Graag je e-Mail adres invullen
  Telefoonnummer*
  Alleen cijfers, geen spaties of leestekens
  Eventuele toelichting
  Ongeldige invoer

 • AdemsessieTijdens het in de buik ademen zegt je lichaam al “JA fijn” . Je lichaam dient jou dag en nacht en dan dien jij even ook echt je lichaam. Je ziel wilde naar de aarde om in een lichaam alle ervaringen van BLIJ ZIJN MET MIJ te gaan ervaren. Juist een lichaam met zintuigen als voelen, horen, proeven, zien en ruiken is voor een ziel een geweldige ervaring. De beleving van liefde voelen door middel van aanraking van het lichaam is een sensatie. De wind in je haren en de zon op je huid voelen is amazing voor een ziel in een mensenlichaam. Door te ruiken kun je vaststellen wat je proeft of waar je bent etc. Juist onze zintuigen ondersteunen ons om de vreugd van het leven te ervaren zodat we ons steeds verder gaan openen voor .. samen Zijn van lichaam en ziel. Zodat we door alle lagen van afgescheiden gevoelens heen kunnen ademen en deze in eigen liefde kunnen ontvangen. Zo ademen is zacht, puur en intens voor de mens. In dit nieuwe energie tijdperk kan je je ziel in je lichaam in-nodigen en vragen of je ziel met je gaat ademen. Ademen met je botten, je bloed, je cellen, je organen, je manlijkheid, je vrouwelijkheid en ga zo maar door. Vanuit diepe zelfliefde.. je ziel en lichaam samen toe gaan laten om samen te gaan ademen is zo een diepe intens mooie beleving die je nooit meer zal vergeten. Heel graag begeleid ik je hierin. Ik doe het bij mezelf en deze energie nodigt jou uit om het ook toe te staan bij jezelf.
 • Investering:

  € 80,- voor 1,5 uur in mijn rustige ruimte in Zandvoort of Amsterdam

  of

  € 55,- per uur via Skype of telefoon.