mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Agenda 2018

Workshop- Jij in je Essentie - zaterdag 20 januari 2018

 

Dag workshop.

JIJ in je ESSENTIE

20 januari 2018 van 10 tot 17 uur

Voor wie?
Voor degene die wil leven samen met essentie. Misschien voor jou omdat er toch steeds weer iets is wat je toch weer uit balans brengt. Terwijl je al zo ver bent in je spirituele ontwikkeling of bewust en wakker bent.

Waarom?
Als je het verschil kan voelen tussen je menselijke mens reacties of je essentie dan is het zo logisch dat je voor je essentie kiest. Leven vanuit je essentie zorgt voor moeiteloosheid en innerlijke rust. Je weet en ervaart hoe de energie jou dient. Het bijzondere is als je leeft vanuit essentie dan komt energie terug naar jou. Essentie bewustzijn is de creator en energie komt altijd terug naar de creator.
Wat gaan we doen?
Tien gaat van te voren vanuit essentie voelen waar jij nog een blinde vlek hebt menselijk gezien. Tien faciliteert jou om dit te zien en ervoor te kiezen om deze blinde vlek helemaal toe te laten. Jij kan vragen stellen en Tien zal laten zien hoe het zou zijn als je vanuit essentie de energie van je vraag zou bemeesteren. Tien zal uitleggen en laten voelen dat de ziel een creatie is van je essentie en waarom jij klaar bent om vanuit essentie te leven. Meerdere zachte ademsessies (die we opnemen) sta je toe deze dag. De ademsessies integreren dat waar jij je voor geopend hebt en we nodigen je essentie hierin uit.

Waarom een dag?
Een dag helemaal in pure verbinding en volledige tijd voor jou is nodig om je essentie naar voren te laten komen. Je essentie heeft gewacht op het signaal van jou. Tien zal je laten zien en ervaren dat essentie op jou wacht totdat jij de verantwoordelijkheid hiervoor neemt.

Waarom bij Tien?
Tien heeft vele jaren besteed om zich te openen. Eerst voor haar ziel en nu voor haar essentie. Ze is een levend voorbeeld in het bemeesteren van energie. Ze faciliteert jou vanuit haar heilige ruimte in essentie. Je kunt dan zeggen dat er niets meer tussen jou en Tien in zit waardoor jij helemaal jezelf kan voelen.

Investering?
Van 10 tot 17 uur. Waarvan een pauze om aan het strand te lopen en een lunch inbegrepen. 125 euro.

Waar?
Sara Roosstraat 52 te Zandvoort.
Opgeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Channel of MP3 sessie - Adem terug naar je authentieke Ik

Moeder Tineke en dochter Romy hebben een platform Authentiek-Ademen gecreëerd.
Terug naar je authentieke ik is een onderdeel ervan.
Twee jaar lang namen zij een ingesproken adem sessie met veel informatie op.
Elke sessie heeft een ander thema en een verrassende intense ervaring.
Nieuw ernaast....channelt Romy jouw authentieke ik en spreekt Tineke een adem sessie voor jou in.

 

Wij bieden digitaal aan:

Privé channel met informatie van jouw authentieke ik door Romy en een aanvullende verdiepende adem sessie ingesproken door Tineke. 

Wil jij weten wat je 'authentieke ik' je te zeggen heeft?
Samen met mijn dochter Romy heb ik het platform Authentiek Ademen opgericht. Wij hebben ondervonden dat er veel vragen zijn die we eigenlijk alleen aan onze authentieke ik kunnen stellen. Alleen je authentieke weet de echte antwoorden, want dat is de kern van wie jij bent en dus ook weet wat jij echt nodig hebt. Om je daarin te ondersteunen en om je authentieke ik je levensvragen voor te leggen... geven wij nu ook individuele sessies.

Allereerst channelt Romy de authentieke ik van de persoon die een vraag stelt. Tijdens een gesprek bespreekt zij deze antwoorden en verduidelijkt zij waar nodig is.
Romy zegt: 'Het leukste aan channelen vind ik de verschillende soorten antwoorden. Elke keer weer is het zo anders. Ik maak verbinding met de authentieke ik van de persoon die een vraag stelt. Wanneer de verbinding tot stand is gekomen stromen de woorden en zinnen binnen. Soms zelfs stukken in de moedertaal van de persoon. Elke keer ben ik verbaast wat een lappen tekst ik heb geschreven in een zeer korte tijd en als ik het dan nalees dan geniet ik van de eigenheid van die persoon die erdoorheen schemert.'
Tneke: de channel stuurt Romy mij op, waarna ik vanuit mijn helderwetendheid nog aanvullingen voel. Ik spreek vervolgens een ademsessie in op MP3, zodat de persoon die de vraag stelde de antwoorden nog meer kan voelen en belichamen. Mijn grootste vreugd is als ik een adem sessie mag inspreken vanuit mijn authentieke ik. Alles twinkelt dan in mij en de woorden blijven uit mijn mond stromen vanuit een diepe eer en erkenning aan wie jij bent. Liefde en compassie is waarvoor ik hier ben. Vandaar dat het een diepgaande aanvulling is op de channel van Romy aan jou.
Investering: 60 Euro
 ---------------------------------------------------------------------------

Voor allen een mp3 sessie waarvan de beschrijving te lezen of te bestellen is op onze site www.authentiek-ademen.com 

 ---------------------------------------------------------------------------

  

Ben je al weken, maanden of misschien zelf wel jaren op zoek naar je echte ik?
Zou je willen kiezen voor een leven zonder bescherming en illusies om in echte pure verbinding met jou te zijn?

Het verleden blijft je achtervolgen en je eigen gemaakte patronen zetten je gevangen. Het is tijd om echt JA te gaan zeggen tegen JOU. Een JA om uit je gouden kooi van het verleden en ingesleten patronen te willen stappen. Een JA voor de verbinding met jou en een leven vanuit je echte authentieke ik.

Je gaat veel meer liefde, vreugd en vrijheid ervaren. In je lachen, in je spelen, in je perfectie en in je imperfectie. De vreugde voelen door wie je bent en niet door wat je presteert.

Door elke week één uur samen te gaan ademen met Tineke en Romy als facilitators, zal de verbinding met jou groeien. Moeder en dochter hebben hen eigen authentieke ik hervonden en willen zichzelf en hun bewustzijn graag delen met diegenen die net als hen hier ook voor willen gaan. Zij willen je laten zien, laten voelen, laten ademen dat je door die zelfgemaakte structuren en patronen heen kan gaan. Je kunt terug naar je echte authentieke ik door daar bewust voor te kiezen.

Elke week brachten wij nieuwe energie met een nieuw thema binnen in de groeps ziel.

Door wie: Tineke Lehman en Romy Gharbi-Buijtenhek
Investering: De eerste keer 5 euro voor mp3 en 10,00 euro volgende mp3
                    5 keer 40 euro en per 10 keer 75, half jaar geldig.