mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Agenda 2018

Skype-workshop AUTHENTIEK OPVOEDEN

 

Wekelijkse Skype Workshop
Iedere dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur.

AUTHENTIEK OPVOEDEN

Heb je al heel wat opvoeding methodes en adviezen voor je kinderen achter de rug?
In deze workshop gaan we terug naar wat we weten maar waar we niet altijd op durven te vertrouwen. Onze Authentieke Ik.

Hoe doe je dat?
Samen met Tineke gaan je eerst ademen helemaal terug naar jou. Door volledig en in harmonie samen met jou te zijn kun je uiteindelijk ook makkelijker verbinding maken met je kind. Er ontstaat dan meer ruimte voor jouw kind in jouw leven. Vooral als je in je eigen space blijft en niks van je kind hoeft, zoals aandacht of bevestiging dan zal de storing op de lijn wegvloeien. Ook word er gauw duidelijk wat ieder op dat moment echt nodig heeft, zonder menselijk oordeel en zonder poespas. Als je puur vanuit rust en “Authentieke Ik” daadkracht handelt… ben je de veiligste ouder ever en zal je kind jou op dat moment als voorbeeld zien. Je zal zien hoe simpel het dan is. Met deze wekelijkse workshop willen we jou vooral dat graag bijbrengen.

Door van te voren vragen te stellen aan ons, over het omgaan of begeleiden van je kind(eren), kunnen we zichtbaar maken waar het hoofdprobleem ligt in jouw gezinssituatie. Romy de dochter van Tineke zal dan van te voren via haar “Authentieke Ik” verbinding maken met zowel jouw als de “Authentieke Ik” van je kind(eren) om de antwoorden op de vragen helder te krijgen. Samen zullen Tineke en Romy deze antwoorden bespreken om vervolgens tijdens de workshop alle vragen om de beurt helder en begrijpelijk te kunnen uitleggen of behandelen. De ouders die mee luisteren kunnen dan onze visie ook later bij eigen ervaringen gebruiken.

We kunnen 6 ouders in de groep plaatsen.

Voel je bij het lezen het kriebelen en krijg je zin om mee te doen? Geef je dan snel op per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of www.authentiek-ademen.com

Investering: 3 avonden is samen 50 euro.
Kan je een keer niet dan stroom je een volgende dinsdag in.

Wees jou, wees authentiek, de rest volgt vanzelf.

Channel of MP3 sessie - Adem terug naar je authentieke Ik

Moeder Tineke en dochter Romy hebben een platform Authentiek-Ademen gecreëerd.
Terug naar je authentieke ik is een onderdeel ervan.
Twee jaar lang namen zij een ingesproken adem sessie met veel informatie op.
Elke sessie heeft een ander thema en een verrassende intense ervaring.
Nieuw ernaast....channelt Romy jouw authentieke ik en spreekt Tineke een adem sessie voor jou in.

 

Wij bieden digitaal aan:

Privé channel met informatie van jouw authentieke ik door Romy en een aanvullende verdiepende adem sessie ingesproken door Tineke. 

Wil jij weten wat je 'authentieke ik' je te zeggen heeft?
Samen met mijn dochter Romy heb ik het platform Authentiek Ademen opgericht. Wij hebben ondervonden dat er veel vragen zijn die we eigenlijk alleen aan onze authentieke ik kunnen stellen. Alleen je authentieke weet de echte antwoorden, want dat is de kern van wie jij bent en dus ook weet wat jij echt nodig hebt. Om je daarin te ondersteunen en om je authentieke ik je levensvragen voor te leggen... geven wij nu ook individuele sessies.

Allereerst channelt Romy de authentieke ik van de persoon die een vraag stelt. Tijdens een gesprek bespreekt zij deze antwoorden en verduidelijkt zij waar nodig is.
Romy zegt: 'Het leukste aan channelen vind ik de verschillende soorten antwoorden. Elke keer weer is het zo anders. Ik maak verbinding met de authentieke ik van de persoon die een vraag stelt. Wanneer de verbinding tot stand is gekomen stromen de woorden en zinnen binnen. Soms zelfs stukken in de moedertaal van de persoon. Elke keer ben ik verbaast wat een lappen tekst ik heb geschreven in een zeer korte tijd en als ik het dan nalees dan geniet ik van de eigenheid van die persoon die erdoorheen schemert.'
Tneke: de channel stuurt Romy mij op, waarna ik vanuit mijn helderwetendheid nog aanvullingen voel. Ik spreek vervolgens een ademsessie in op MP3, zodat de persoon die de vraag stelde de antwoorden nog meer kan voelen en belichamen. Mijn grootste vreugd is als ik een adem sessie mag inspreken vanuit mijn authentieke ik. Alles twinkelt dan in mij en de woorden blijven uit mijn mond stromen vanuit een diepe eer en erkenning aan wie jij bent. Liefde en compassie is waarvoor ik hier ben. Vandaar dat het een diepgaande aanvulling is op de channel van Romy aan jou.
Investering: 60 Euro
 ---------------------------------------------------------------------------

Voor allen een mp3 sessie waarvan de beschrijving te lezen of te bestellen is op onze site www.authentiek-ademen.com 

 ---------------------------------------------------------------------------

  

Ben je al weken, maanden of misschien zelf wel jaren op zoek naar je echte ik?
Zou je willen kiezen voor een leven zonder bescherming en illusies om in echte pure verbinding met jou te zijn?

Het verleden blijft je achtervolgen en je eigen gemaakte patronen zetten je gevangen. Het is tijd om echt JA te gaan zeggen tegen JOU. Een JA om uit je gouden kooi van het verleden en ingesleten patronen te willen stappen. Een JA voor de verbinding met jou en een leven vanuit je echte authentieke ik.

Je gaat veel meer liefde, vreugd en vrijheid ervaren. In je lachen, in je spelen, in je perfectie en in je imperfectie. De vreugde voelen door wie je bent en niet door wat je presteert.

Door elke week één uur samen te gaan ademen met Tineke en Romy als facilitators, zal de verbinding met jou groeien. Moeder en dochter hebben hen eigen authentieke ik hervonden en willen zichzelf en hun bewustzijn graag delen met diegenen die net als hen hier ook voor willen gaan. Zij willen je laten zien, laten voelen, laten ademen dat je door die zelfgemaakte structuren en patronen heen kan gaan. Je kunt terug naar je echte authentieke ik door daar bewust voor te kiezen.

Elke week brachten wij nieuwe energie met een nieuw thema binnen in de groeps ziel.

Door wie: Tineke Lehman en Romy Gharbi-Buijtenhek
Investering: De eerste keer 5 euro voor mp3 en 10,00 euro volgende mp3
                    5 keer 40 euro en per 10 keer 75, half jaar geldig.