mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Agenda 2018

Skype-workshop-In je eigen dimensie blijven-19 april

 

Skype workshop 19 april van 20 tot 21.30 uur.

In je eigen dimensie blijven.

Graag vertel ik jou over je eigen veilige dimensie. Daar waar jij je pure ware Zelf kan voelen in je eigen ruimte van expressie.

We gaan in de workshop werkelijk kiezen voor onszelf, voor eigen liefde en voor eigen ruimte. Vanuit onze eigen dimensie kunnen we spelen met de energieën om ons heen. Je zult een soort onzichtbaar worden voor energieën van buiten af, vooral voor energieën die jou kunnen beïnvloeden.

Ik zal je gaan herinneren om hierin te gaan staan. Deze dimensie zal eerst in jezelf ontstaan en dan naar buiten expanderen. Zo ga je hoe meer je dit toelaat steeds krachtiger als een centraal punt in je eigen leven functioneren. Je bent dan je eigen centrale punt waarvandaan jij kijkt naar alle realiteiten om je heen zonder dat ze effect op je hebben. Je gaat voelen dat je kan kiezen of je wel of niet iets met de buitenwereld wil.

Het juiste moment om jouw eigen dimensie in jouw lichaam op aarde te laten binnen komen is Nu.

Het vraagt dus niet veel hocus pocus, het creëren van een veilige dimensie ruimte. Het is een keuze. Doordat jij een veilige ruimte kiest zullen alleen die energieën binnenkomen die bereid zijn het proces van balans en transformatie te shiften in jou.

Doe je mee? Ik reik je de gereedschappen aan en doe het je voor in de skype workshop.

Facilitator: Tineke Lehman
Opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Investering: 25 euro
Waar: In je eigen huiskamer.

Channel of MP3 sessie - Adem terug naar je authentieke Ik

Moeder Tineke en dochter Romy hebben een platform Authentiek-Ademen gecreëerd.
Terug naar je authentieke ik is een onderdeel ervan.
Twee jaar lang namen zij een ingesproken adem sessie met veel informatie op.
Elke sessie heeft een ander thema en een verrassende intense ervaring.
Nieuw ernaast....channelt Romy jouw authentieke ik en spreekt Tineke een adem sessie voor jou in.

 

Wij bieden digitaal aan:

Privé channel met informatie van jouw authentieke ik door Romy en een aanvullende verdiepende adem sessie ingesproken door Tineke. 

Wil jij weten wat je 'authentieke ik' je te zeggen heeft?
Samen met mijn dochter Romy heb ik het platform Authentiek Ademen opgericht. Wij hebben ondervonden dat er veel vragen zijn die we eigenlijk alleen aan onze authentieke ik kunnen stellen. Alleen je authentieke weet de echte antwoorden, want dat is de kern van wie jij bent en dus ook weet wat jij echt nodig hebt. Om je daarin te ondersteunen en om je authentieke ik je levensvragen voor te leggen... geven wij nu ook individuele sessies.

Allereerst channelt Romy de authentieke ik van de persoon die een vraag stelt. Tijdens een gesprek bespreekt zij deze antwoorden en verduidelijkt zij waar nodig is.
Romy zegt: 'Het leukste aan channelen vind ik de verschillende soorten antwoorden. Elke keer weer is het zo anders. Ik maak verbinding met de authentieke ik van de persoon die een vraag stelt. Wanneer de verbinding tot stand is gekomen stromen de woorden en zinnen binnen. Soms zelfs stukken in de moedertaal van de persoon. Elke keer ben ik verbaast wat een lappen tekst ik heb geschreven in een zeer korte tijd en als ik het dan nalees dan geniet ik van de eigenheid van die persoon die erdoorheen schemert.'
Tneke: de channel stuurt Romy mij op, waarna ik vanuit mijn helderwetendheid nog aanvullingen voel. Ik spreek vervolgens een ademsessie in op MP3, zodat de persoon die de vraag stelde de antwoorden nog meer kan voelen en belichamen. Mijn grootste vreugd is als ik een adem sessie mag inspreken vanuit mijn authentieke ik. Alles twinkelt dan in mij en de woorden blijven uit mijn mond stromen vanuit een diepe eer en erkenning aan wie jij bent. Liefde en compassie is waarvoor ik hier ben. Vandaar dat het een diepgaande aanvulling is op de channel van Romy aan jou.
Investering: 60 Euro
 ---------------------------------------------------------------------------

Voor allen een mp3 sessie waarvan de beschrijving te lezen of te bestellen is op onze site www.authentiek-ademen.com 

 ---------------------------------------------------------------------------

  

Ben je al weken, maanden of misschien zelf wel jaren op zoek naar je echte ik?
Zou je willen kiezen voor een leven zonder bescherming en illusies om in echte pure verbinding met jou te zijn?

Het verleden blijft je achtervolgen en je eigen gemaakte patronen zetten je gevangen. Het is tijd om echt JA te gaan zeggen tegen JOU. Een JA om uit je gouden kooi van het verleden en ingesleten patronen te willen stappen. Een JA voor de verbinding met jou en een leven vanuit je echte authentieke ik.

Je gaat veel meer liefde, vreugd en vrijheid ervaren. In je lachen, in je spelen, in je perfectie en in je imperfectie. De vreugde voelen door wie je bent en niet door wat je presteert.

Door elke week één uur samen te gaan ademen met Tineke en Romy als facilitators, zal de verbinding met jou groeien. Moeder en dochter hebben hen eigen authentieke ik hervonden en willen zichzelf en hun bewustzijn graag delen met diegenen die net als hen hier ook voor willen gaan. Zij willen je laten zien, laten voelen, laten ademen dat je door die zelfgemaakte structuren en patronen heen kan gaan. Je kunt terug naar je echte authentieke ik door daar bewust voor te kiezen.

Elke week brachten wij nieuwe energie met een nieuw thema binnen in de groeps ziel.

Door wie: Tineke Lehman en Romy Gharbi-Buijtenhek
Investering: De eerste keer 5 euro voor mp3 en 10,00 euro volgende mp3
                    5 keer 40 euro en per 10 keer 75, half jaar geldig.