mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Cirkel doorbreken

Transformatie of de cirkel door breken.

Je spirituele essentie drukt zich op aarde uit via 3 lichamen.
Mentaal-emotioneel en fysiek.
Door zelf afwijzing, zelf verwerping verlies je de energetische verbinding met je spirituele essentie en voel je je losgeslagen.

Magie en verleiding

Gisteren ging mijn facilitatie zowel in de verdieping workshop als in de individuele sessie over verleiding. Elke keer ben ik weer verbaasd over de synchroniciteit van de dag. Voor mij is dat allemaal magie. Magisch om vanuit mijn helderheid te kunnen zien hoe de mens in een dikke mist kan staan. Magisch om te zien hoe mensen angstvallig de mist omhoog blijven houden om hun prachtige kern niet te hoeven laten zien. Ik heb hele diepe liefde voor ieders verleden en vindt jet zo logisch dat men mist optrekt.
Magie is voor mij ook dat ik een ander weer kan helpen herinneren hoe buitengewoon briljant, puur en een liefdesbom is.

Mijn dochter en ik

Sinds vijf weken geven mijn dochter Romy en ik een wekelijkse skype workshop.

Zij zit in België en ik in Zandvoort. Er doen gemiddeld vijftien mensen mee uit verschillende delen van de wereld. Allemaal Nederlanders.
Wat een ongelooflijk feest om dit samen met Romy te laten ontstaan.
Het leuke is dat Romy het bedacht heeft en gelijk erbij zei dat we wel wat aardsere woorden gingen gebruiken.

Ik moest er even aan wennen maar zie nu dat het aanslaat.
Ook wilde ze van mij dat ik een excel staatje bij ging houden via One drive. Ik ben dat helemaal niet gewend omdat ik weinig noteer en vanuit flow en vertrouwen kan leven. Het enige wat ik bij hield is mijn boekhouding. Nu merk ik dat ik door haar structuur inbreng best lol heb. Zoals snel te kunnen zien ...welke mensen meedoen en wanneer ze betalen. Echt grappig voor mij om te ervaren.

ZELFLIEFDE om iets nieuws in je leven te brengen

De laatste maanden krijg ik veel mensen naar me toe met een leeg gevoel omdat ze niet weten wat voor werk ze willen gaan doen. Vaak na een keus van stoppen van hun oude werk. De meeste mensen gaan dan heftig in hun hoofd en internet zoeken en proberen het nieuwe haast af te dwingen uit een bepaalde angst voor tekort. Bij nog niemand van mijn cliënten is het hiermee gelukt om leuk werk te vinden.

Verbinding ten top.

 

Gisteren hebben mijn dochter Romy en ik onze wekelijkse adem-luistersessie opgenomen. Deze kan iedereen kopen per MP3. We noemen het eigen gecreëerde platform waarvan uit wij geïnspireerd worden “Authentiek Ademen”. Een expressie van het platform is de Mp3 opname onder de naam “Terug naar je authentieke ik”. Het zijn steeds cyclussen van 7 keer waarin de thema’s een verbinding hebben met elkaar. Romy gaat dan zitten en verbind zich met het veld of groepsziel en de thema’s ploppen op. Zo leuk voor mij om me dan te laten verrassen met de titels.

Energetische verandering voor kinderen

Deze ochtend tijdens mijn ademsessie heb ik weer aan mijn ziel om informatie voor de kinderen gevraagd.

Als het goed met de kinderen gaat, hebben de ouders ook een beter voorbeeld en dan ook weer de opa en oma etc.
Mijn ziel liet mij zien dat op dit moment alle kinderzielen elkaar aan het ondersteunen zijn. 
Het meeste gebeurt tijdens de slaap. De zielen gaan uit het lichaam en gebruiken hun innerlijke wijsheid in contact met de totale Goddelijkheid om elkaar te faciliteren in het weer openen van alle zintuigen, chakra’s en hartjes.

Mijzelf toestaan om te voelen

Elke dag ben ik aan het bewust omgaan en waarnemen van mijn voelen. Door het faciliteren van mensen voel ik dat haast iedereen zich nog aan het beschermen is voor gevoelens uit de buitenwereld. Ik merk dat ik dat ook doe als ik bijvoorbeeld langs iemand loop die een diep streng oordeel over zichzelf heeft. Dan voel ik oepsss en bescherm me. Nu weet ik meteen dat het niet van mij is. Ik adem ermee en laat het weer gaan. Terwijl ik voorheen dan dacht “help heb ik die pijn nog steeds”? Dan dacht ik daar moet ik wat aan doen. Of daar moet ik nog aan werken. Het mooie is dat ik nu bewust hiervan ben en het door adem.

Heldere droom

Gisteravond krijg ik een aanmelding voor een sessie en tijdens het gesprek krijg ik al informatie van de ziel.
Ik doe er nog niets mee en vraag aan mijn ziel om er beelden bij te krijgen.

Droom ik vervolgens dit……

Waarom bewust Ademen?

De bewuste nieuwe-energie Ademhaling is voor mij de magie in mijn leven geworden.

In 2007 zat ik op een bijeenkomst en daar vertelde Hermine dat we toe waren om voor de nieuwe energie te gaan kiezen. Ik had geen idee wat dat betekende maar voelde alles in mij juichen als twinkelende belletjes. We zijn via internet Amerikaanse channels gaan lezen en begrepen al bij de derde regel dat het vooral over ademen gaat. En dat er niet veel in ons kon veranderen als we het alléén maar zouden lezen als informatie.