mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Mijn droom van vannacht

Gisteravond lees ik een uur in mijn nieuwe boek geschreven door een goede vriend Dirk van der Laan….Op weg naar een Nieuw Bewustzijn. Hij schrijft zo leuk dat ik door wilde blijven lezen terwijl er ook diepgaande channels tussendoor te lezen zijn waar ik iedere letter van tot me door mag laten dringen.

Zoals bijvoorbeeld: Het gaat vooral over onze oorsprong is al wat is. Alles wat voortkomt uit de oorsprong is in wezen de oorsprong tegelijk. Vorm en niet-vorm zijn in wezen gelijk in de oorsprong. Het is de bron die leven schenkt en nooit leven neemt. De angst is begrensd. De angst kan alléén nemen en niet geven. Het is het zwarte gat tegenover het licht. Toch kan het zwarte gat niet bestaan omdat alleen de oorsprong, het licht, bestaat. De duisternis is de illusie, dus ook de angst, dus ook het zwarte gat.

Geweldig kort maar krachtig en dit voelt ook zo als mijn waarheid. De laatste maanden ervaar ik dit steeds zelf. Vandaar dat ik dit zeer gepassioneerd met mijn cliënten deel. Ik ben dan als voorbeeld en bekrachtig de mensen naar dit eigen licht en onze oorsprong van liefde. Vlak voor de overgave hieraan zijn veel mensen doodsbang voor de duisternis van eigen angsten en bang voor het zwarte gat. Ook ikzelf heb dat gehad dus weet het als geen ander. Juist hierdoor weet ik ook dat het een soort sprong is met een simpele lef. Het vraagt om overgave om je eigen duisternis in te stappen. Voor ik in slaap viel vroeg ik mezelf af of er een soort simpele oplossing zou zijn zodat de mensen wel in de duisternis durven te stappen? En toen sliep ik.

Mijn droom: Ik rij op de fiets in mijn vorige woonbuurt langs het grote huis van Sophie een vriendin van mijn dochter. Er hangt een groot bord op hun huis en er staat op: “De duisternis en het licht”. Ik nieuwsgierig en stap af. De woonkamer was hiervoor donker en duister ingericht en je moest er flink voor betalen, ze zei ook: “Maar dan heb je ook echt wat”. Grappig genoeg was het heel druk met mensen die al betaald hadden en nog naar binnen moesten gaan. Ik deed het toch ook omdat ik het ook wilde meemaken. Niemand vond het eng in de rij en iedereen vond het spannend. Zoiets als voor het spookhuis staan of een enge film gaan kijken. Voor mij stapte mensen zo die stikdonkere ruimte (zwarte gat) in en kwamen kort erna intens gelukkig weer naar buiten. “Er was niets engs aan” zei iemand. Zie je wel dacht ik, nou zien ze het zelf ook. Gewoon doen! Ik blij in die droom en stapte ook die stikdonkere kamer in en poefffff, het oneindige licht vulde elke cel van mijn lichaam. Super super super groots waar geen woorden voor zijn.

Toen werd ik wakker en was heel blij dat de droom me laat zien als we mensen uit hun vertrouwde comfortzone halen en als ze ervoor betalen dan ziet iedereen het als een avontuur. Wat het ook werkelijk in mijn ogen  is. Zo zie ik mijn hele bewustwording ook. Een prachtig avontuur zelfs. Met z’n allen in de rij, flink betalen om een avontuur in te stappen en ja hoor dan stap je heel anders het zwarte gat in. Yep… Jeahhh! Joehoeeee! ik blijf hier zo blij van en kan nu door fantaseren wat er allemaal in beweging gaat komen als het echt zo zal gaan.

Dank je lieve Dirk en lieve Ziel voor mijn inzicht en avontuurlijke ondersteuning.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen