mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Verliefd op Jezelf

Wij mensen lijken van elkaar afgescheiden te zijn. In de illusie van afgescheidenheid communiceren wij op meerdere niveaus. Met woorden, met lachen of met tranen. Ook communiceer je met je ogen, met lichaamstaal en uitdrukking op je gezicht.
Eigenlijk communiceren we het meest via het opvangen van energie. Via niet verbale communicatie komen de dingen soms nog harder aan dan woorden.

Het is belangrijk om te zien dat alle vormen van communicatie reflecties zijn van je eigen licht.
Als je overdreven begaan bent met een persoon kan je die energie zo toelaten van de ander dat je denkt dat het van jou is en dat beïnvloed je communicatie. Je gaat bijvoorbeeld naar de ander zijn mond spreken.

Langzaam gaan we over naar diep contact. Op zielsniveau met elkaar spreken. Daarna gaat het over in telepathisch communiceren. Er is dan nog steeds sprake van afscheidend gevoel.
Als de sluiers zwakker worden ga je de energetische koorden zien die je met andere verbinden en zelfs hoe jouw emoties anderen beïnvloeden. Hoe jouw energie met mensen werkt en welk effect dat op de wereld heeft.
Je gaat als je op zielsniveau gaat leven je eigen reflectie zien. Wanneer je op zielsniveau communicatie met een ander bereikt dan zie je je eigen reflectie, niet die van hun. Wanneer je je eigen reflectie door de ander heen ziet, heb je een relatie die nooit eindigt. Je zult altijd heel duidelijk zien door de ziel van de ander. Jij hebt dan geleerd jouw energie duidelijk te weerspiegelen en de ander heeft geleerd jouw energie zuiver te reflecteren. Dat is diep contact.

Meestal doet dit contact zich voor in liefdesrelaties. Wanneer je verbinding met elkaar maakt dan kan die ander in feite in je energieveld springen en op dat moment diep contact maken. Het zal steeds normaler voor je worden.
Als je waarlijk de ziel van de ander waarneemt …voel je LIEFDE. Zo simpel is het. In dat diepe contact voel je bijvoorbeeld ook liefde van iemand in de bus als je bijvoorbeeld in haar ogen kijkt. Er zullen mensen zijn op je werk waar je opeens diep contact voelt en intens veel liefde.
Je zult letterlijk verliefd worden op de mensen die je ziet. In feite is het ware liefde en je eigen reflectie. Je wordt dus verliefd op jezelf als dat gebeurt. Je voelt je dan verlicht.

Je zult steeds meer zielen ontmoeten, je partner, vreemde, een vriend…je zult ze met andere ogen bekijken en verliefd op jezelf worden. Besef dat je verliefd wordt op je beeltenis, gezien door verschillende spiegels.
Het geeft je een hogere frequentie.
Ook jij bent dus een spiegel voor de ander. Een spiegel van schoonheid zodat de ander hun GodZelf in jou kan herkennen.

Er zal geen ruimte in je hart zijn voor onenigheid als je het met liefde vult. Besef dat wat je in de ander ziet je eigen reflectie is. Er is ook een tegenpool en dat is negatief reflecteren. Dat zijn ook geschenken. Je zal eerst een weerstand voelen opkomen. Dat is de kans om naar jezelf te kunnen kijken, want het is gewoon reflectie van een deel van jezelf wat je nog niet hebt geaccepteerd of omarmd.

Het is nu tijd om tevoorschijn te komen en de oogkleppen af te doen. Wanneer je iemand ziet die jouw energie reflecteert en je wordt verliefd, hecht je dan niet aan dat gevoel.
Laat het door je heen stromen en zeg `dank je wel`.

Zielengroet van Tineke

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen