mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Mijn kwaliteit

In de Tzolkien van de Maya´s heet ik de rode Hemelwandelaar.
Ik heb een paar jaar geleden de Dreamwalker Transition begeleiding scholen gevolgd (sterven en geboorte) en die waren op mijn lijf geschreven. Multidimensionaal zijn voelt voor mij als thuiskomen. Het is me nu ook duidelijk dat ik vanaf de aarde met mijn essentie gemakkelijk in andere dimensies kan zijn.

Mijn nieuwe werk is dan ook om energie vanuit andere dimensies binnen te brengen op aarde. Oftewel informatie uit de andere dimensies naar de aarde te helpen verhuizen. Niet als kant en klare gebouwen of formules maar als zaadjes om te planten voor de onderzoekers, metafysica, psychologen, medische wetenschappers uitvinders of andere wetenschappers. Zo kan ik dan de energie verplaatsen om het werk van deze mensen steeds verder vooruit te plaatsen. Zodat het zaadje binnenkomt en er een aha ontstaat of dat de stukjes in elkaar gaan passen om ze verder te implementeren. Bijvoorbeeld een wetenschapper heeft in een vorig leven in een onderzoekslaboratorium gewerkt en geweldige dingen ontdekt. Deze kennis is een soort veld geworden en vele zielen zijn er mee doorgegaan als een energiecentrum in de kristallijnen dimensies. Nu is de persoon weer naar de aarde gekomen om de kennis uit de kristallijnen dimensie verder neer te zetten op aarde. Hij voelt zich enorm gepassioneerd en vaak ook gefrustreerd want hij kan met zijn brein niet bij de informatie die hij voelt wat mogelijk kan worden.

Hij kan wel bij dat wat op aarde al is gemanifesteerd en wat hij geleerd heeft en wat zijn kennis hem heeft laten zien. Maar hij is ook onmachtig omdat zijn diepe weten hem steeds influistert dat er meer is. De man zit zo in de wetenschap dat hij zijn brein niet kan uitschakelen om naar zijn essentie niveau te gaan. Hij denkt dan “waar is dat die essentie” of “waar lijkt het op” of “hoe groot is het” of “wat kost het”. Dan ga ik de uitdaging aan om mijn brein uit te schakelen en naar mijn essentie niveau te gaan, het niveau van weten. Het is bijna een soort van droomstaat of staat van verbeelding. Dan ga ik naar de dimensie waar nodig is en breng de informatie naar deze 3D dimensie die nu op aarde is en nadat het hier gesetteld is begint het zichzelf te transformeren in een energie, die uiteindelijk zijn verstand zal begrijpen.

Het mooie is dat ik me niet hoef te bemoeien over de informatie. Dat is niet nodig. Zo kan de man een doorbraak vinden in zijn nieuwe ontwikkelingen. Eigenlijk doe ik hetzelfde in mijn sessies met ouders van baby’s, kinderen en volwassenen. Vaak valt zogezegd het kwartje pas bij de mens als de energie getransformeerd is op verstands niveau. Het is soms een maand of maanden later en mijn vreugd is elke keer groot om dit bij mijn medemensen te zien gebeuren.

Als je meer uitleg erover wilt vraag het maar onder reactie en ik geef je antwoord.

Liefs van Multidimensionale Tien

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen