mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Mijzelf toestaan om te voelen

Elke dag ben ik aan het bewust omgaan en waarnemen van mijn voelen. Door het faciliteren van mensen voel ik dat haast iedereen zich nog aan het beschermen is voor gevoelens uit de buitenwereld. Ik merk dat ik dat ook doe als ik bijvoorbeeld langs iemand loop die een diep streng oordeel over zichzelf heeft. Dan voel ik oepsss en bescherm me. Nu weet ik meteen dat het niet van mij is. Ik adem ermee en laat het weer gaan. Terwijl ik voorheen dan dacht “help heb ik die pijn nog steeds”? Dan dacht ik daar moet ik wat aan doen. Of daar moet ik nog aan werken. Het mooie is dat ik nu bewust hiervan ben en het door adem.

 

En toch….laat mijn authentieke Ik mij nu voelen dat ik alles maar dan ook alles mag voelen. Gewoon toestaan om de pijn van de vluchtelingen te voelen. Gewoon toestaan om de milieu vervuiling in de zee te voelen. Toestaan om het nieuws op t.v. te voelen. Toestaan om het depressieve gevoel van een ander door te voelen en door te ademen. Toestaan om de leegte te voelen. Juist ermee oefenen. Het is een grote uitdaging voor me omdat ik weet dat als ik alles toelaat pas echt kan voelen hoe mijn authentieke Ik mij de hele dag ervaringen van moeiteloosheid en vreugd laat zien. Pas dan kan ik echt een creator zijn van binnen uit. Echt klaar om voorruit te gaan en me nergens meer door laten afleiden. Voelende dat al die andere gevoelens niet van mij zijn en ik er ook niets mee hoef.

In mijn eerste channel met mijn authentieke Ik kreeg ik alléén maar de woorden VOELEN te schrijven en nu pas weet ik waarom. Mijn kinderlijke bescherming heeft er nog moeite mee maar ik kies er wel voor en ik geniet van dit avontuur van voelen.

Zo voel ik steeds meer dat ik LEEF. Joepieajeeee.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen