mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Mijn dochter en ik

Sinds vijf weken geven mijn dochter Romy en ik een wekelijkse skype workshop.

Zij zit in België en ik in Zandvoort. Er doen gemiddeld vijftien mensen mee uit verschillende delen van de wereld. Allemaal Nederlanders.
Wat een ongelooflijk feest om dit samen met Romy te laten ontstaan.
Het leuke is dat Romy het bedacht heeft en gelijk erbij zei dat we wel wat aardsere woorden gingen gebruiken.

Ik moest er even aan wennen maar zie nu dat het aanslaat.
Ook wilde ze van mij dat ik een excel staatje bij ging houden via One drive. Ik ben dat helemaal niet gewend omdat ik weinig noteer en vanuit flow en vertrouwen kan leven. Het enige wat ik bij hield is mijn boekhouding. Nu merk ik dat ik door haar structuur inbreng best lol heb. Zoals snel te kunnen zien ...welke mensen meedoen en wanneer ze betalen. Echt grappig voor mij om te ervaren.

Romy vult het eerste half uur met haar kennis en een oefening en ik doe de intense ademsessie met een thema het tweede half uur. Je zou me moeten zien zitten als Romy aan het woord is. Ik zit met een dikke vette glimlach en twinkelend hart te luisteren naar haar. Het mooie is dat ik haast mezelf hoor. Zelfs haar stem lijkt op de mijne. In het dagelijks leven zijn we heel anders maar als we ons openen voor deze workshop zijn we zo verbonden dat we synchroon lopen en dezelfde taal spreken. We voelen elkaars aanwezigheid en power die zo krachtig is. Afstand bestaat dan niet. Het is niet na te vertellen. Zo bijzonder om te voelen dat we meer zijn als moeder en dochter. Twee soevereinen wezens die zich met alles kunnen verbinden. Heerlijk.

Zo ongeveer 8 jaar geleden wist ik al dat ik een pionier ben in het Nieuwe Bewustzijn. Ik heb toen mensen gezocht om samen een nieuwe visie te ontwikkelen. Ik voelde heel vaak als we bij elkaar waren de energie van Romy erbij. Net alsof ze al meedeed. Als ik dan thuis er met haar over wilde praten had ze daar geen zin in. Niks voor mij zei ze dan. Pas ongeveer drie jaar geleden wilde ze er met mij over praten. Ik vroeg waarom opeens wel? Haar antwoord was…”omdat jij Mam het nu helemaal leeft en bent, eerst vertelde je het en voelde het nog niet”. “Nu mag je mij terug faciliteren naar mijn authentieke Ik op de momenten als ik er voor kies.”

Zo gezegd zo gedaan en het vervolg is dat we een geweldig inspirerend team zijn voor onszelf en voor de mensheid.

Wowwiieeeeee, ik ben zooo gelukkig.

Tien van 10 voor jezelf.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen