mail: info@10voorjezelf.nl | tel: 023-5747082 of 06-55366773

Energetische verandering voor kinderen

Deze ochtend tijdens mijn ademsessie heb ik weer aan mijn ziel om informatie voor de kinderen gevraagd.

Als het goed met de kinderen gaat, hebben de ouders ook een beter voorbeeld en dan ook weer de opa en oma etc.
Mijn ziel liet mij zien dat op dit moment alle kinderzielen elkaar aan het ondersteunen zijn. 
Het meeste gebeurt tijdens de slaap. De zielen gaan uit het lichaam en gebruiken hun innerlijke wijsheid in contact met de totale Goddelijkheid om elkaar te faciliteren in het weer openen van alle zintuigen, chakra’s en hartjes.

Er gebeurt op dit moment zoveel op aarde, vooral veel zwaarte en angst. Dit is nodig voor de transformatie. Ook dat weet het kind, maar toch komt al die zwaarte bij het kind naar binnen en het kind gaat zich identificeren met deze zware gevoelens van de mensen om hun heen. Voor de kinderen is het niet te begrijpen. Ze voelen zich blij en zijn lekker aan het spelen en opeens komt er zo’n zware golf van leed of angst van de mensen in de kamer binnen. Of het leedvan het massa bewustzijn. Soms zelf het leed van de milieu vervuilde rivier of land.

Door al deze verwarde zware gevoelens gaan de kinderen zich een beetje afsluiten en trekken zich soms terug of voelen zich verdrietig. Sommige kinderen worden er boos van. Het zware gevoel is dus niet van de kinderen zelf. Omdat de ouders op het gedrag van zwaarte en somberheid ingaan wordt de verwarring nog groter in hun lijfje. De ouder zegt eigenlijk ..door het meegaan van hun gedrag…”jij bent nu niet goed zoals je bent, jij moet veranderen want dit is niet leuk”. Snap je het…dan snapt het kind echt niets meer van zichzelf.
Het kind weet dan niet meer wie die Echt is. Een half uur ervoor wist het kind het nog helemaal.

Wat ik vanochtend te zien kreeg is dat alle kinderzielen elkaar laten zien hoe je je weer helemaal kan openen.
Het is zo nodig dat de volwassenen een voorbeeld hebben van hoe het is om uit de dualiteit te zijn. Oftewel even makkelijk gezegd…hoe het is om vrij en open in het leven te staan.
Dus als jouw kind of kleinkinderen anders reageren of gevoeliger reageren of duidelijker zeggen wat onrecht is…dan weet jij dat ze zich weer voor zichzelf hebben geopend….mede voor de hele mensheid.

Amazing wat onze kinderen ons ondersteunen in onze zoektocht naar Wie Ben Ik.
Hoe meer we de kinderen als ons voorbeeld zien hoe sneller wij
Liefde voor onszelf kunnen toelaten en dan spelen en delen met anderen.

Vanuit zelfliefde geschreven door Tineke Lehman

Zie ook mijn kinder-site  www.hoogsensitiefkind.nl 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen