Geboorte

ADOULA. Energetische geboorte begeleiding - Dreamwalker Birth Transition. Thans worden aanstaande moeders uitstekend begeleid door de gynaecoloog, huisarts, vroedvrouw en kraamverpleegkundige.

De aandacht ligt daarbij voornamelijk op het fysieke aspect, waarbij moeder en baby veel aandacht krijgen. Het aandachtgebied van de Adoula ligt op een ander vlak. Een Adoula begeleidt (desgewenst) beide ouders. De begeleiding kan zelfs al beginnen voor de conceptie, zodat beide aanstaande ouders zich bewust kunnen worden van de keuzes die ze maken, de consequenties en van het wonder van het geboorteproces. Het openen van lichaam en geest van beide ouders voor zichzelf en hun keuze vooraf. Zo kunnen ze zich terdege voorbereiden op de komst van het kindje binnen het gezin.

 • Je kunt hier een afspraak aanvragen. Na het invullen van dit formulier zal ik contact met je opnemen voor een afspraak.

  met (*) aangemerkte velden zijn verplicht.

  Voornaam*
  Graag je voornaam invullen
  Achternaam*
  Graag je achternaam invullen
   

  E-mail*
  Graag je e-Mail adres invullen
  Telefoonnummer*
  Alleen cijfers, geen spaties of leestekens
  Eventuele toelichting
  Ongeldige invoer

 • - Ik ga beginnen om met z’n drietjes een hoge trilling van zelfliefde te laten ontstaan waar wij en het zieltje zich altijd op af kunnen stemmen. Ons licht en onze liefde als een soort veld wat wij creëren voor de vele maanden erna.
  - We gaan een sessie doen om je zelfliefde toe te staan zodat je later samen vanuit zelfliefde de liefde kan bedrijven.
  - Voor de conceptie is het heel fijn om vanuit diepe zelfliefde jezelf helemaal te kunnen openen als man om het zaad te geven en als vrouw in de schoot van Liefde te kunnen ontvangen.
  - Na de conceptie faciliteer ik mede de moeder om haar lichaam lief te hebben en helemaal te openen voor de zwangerschap. Ook om in liefde aanwezig te zijn in haar baarmoeder en bloedvaten en organen, zo kan haar lichaam groeien en bloeien.
  - Daar waar de vader en moeder angsten of overtuigingen ervaren of waar ze het overzicht niet meer hebben zal ik met mijn helderheid beide faciliteren naar de kern of oplossing.
  - Alle sessies gaan we ademen en afstemmen op de hoogste liefdesfrequentie van ons…we gaan het babyzieltje uitnodigen om met ons te spelen en om te laten voelen hoe welkom het is. Misschien zelfs wel praten.
  - Een geboorte voor een zieltje duurt 18 maanden en de afdaling naar de aarde is heftig en verwarrend. Omdat de vader, moeder en ik in het liefdesveld aanwezig zijn kan het zieltje een soort makkelijker de weg naar de ouders vinden. (Voel maar wat ik bedoel)
  - Tijdens de bevalling zal ik aanwezig zijn met mijn ademen en hoge liefdesfrequentie waar de moeder en vader zich steeds mee kunnen verbinden. Onvoorwaardelijke liefde zal de kamer vullen. De baby zal graag uitgedreven worden en kent heel goed deze hoge liefdestrilling van de afgelopen 10 maanden en zal weten bij de geboorte. Ik ben thuis en echt welkom op aarde.
  - Na de geboorte zal de baby zich volkomen veilig voelen als we met z’n vieren in de trilling samen zijn. Echt ZIJN voor ouder en kind is het mooiste wat we kunnen beleven op Aarde.
  - Mede omdat ik met kinderen zonder woorden kan communiceren kan de baby mij vertellen wat er eventueel nog nodig is om de mooiste jeugd ever te hebben.

 • Investering:

  € 80,- voor 1,5 uur in mijn rustige ruimte in Zandvoort of Amsterdam

  of

  € 55,- per uur via Skype of telefoon.