Kennismaken

Hallo, mijn naam is Tineke Lehman en mijn roepnaam is Tien.

Sinds 2008 heb ik mijn bedrijf '10 voor Jezelf'. Voor mij is het begeleiden van zwanger worden, baby´s, kinderen en volwassenen naar ieders LIEFDE een kroon op mijn eigen zoektocht naar Wie Ben Ik?
Dit leven heb ik echt gekozen voor de overgave van mijn mens Tineke aan mijn Ziel.

In 2005 ben ik gaan ontwaken, daarvoor voelde ik mijn hoog sensitiviteit wel maar ik begreep de dualiteit niet en ik mistte zo de onvoorwaardelijk liefde die ik zo goed kende. Vanaf daar ben ik begonnen met een twee jarige opleiding Toegepaste Spirituele Psychologie te volgen. Genaamd 'Terug naar je Bron'. Hier heb ik channelen met mijn Hogere Zelf geleerd. Vanaf toen kon ik alles aan mijn innerlijke stem vragen. Toch liet mijn ziel mijn mens nog vele eigen keuzes maken om van alles zelf te gaan ontdekken en ervaren.

Vlak voor de kwantum sprong in 2007 ontdekte ik de Crimson-Circle met het Nieuwe Bewustzijn op internet en toen was ik niet meer te stoppen. Dit was en is nog echt mijn waarheid. Ik heb dag en nacht gelezen en alles tot me genomen. Ademen en jezelf toelaten bij jezelf kwam steeds weer terug in het verhaal. Vol inspiratie heb ik vele energetische opleidingen vanuit de CC gevolgd als:

- Dreamwalk Transition Death School
- Dreamwalk Transition Birth School
- Sexual Energy School
- Passion
- Aspectology
- Trust Fund (Anita Boom)

Ik voelde dat ik nog iets moest gaan zoeken wat hierop aansloot. Het werd de ontmoeting met Orpheus Creations. Twee jaar lang heb ik elke dinsdag avond een drie uur durende channeling geluisterd en toegelaten. Hierdoor heb ik mezelf helemaal kunnen overgeven aan mijn ziel. We werden begeleid en opgeleid door geascendeerde meesters als Adamus, Kuthumi, Jeshua, Maria Magdalena etc. Gesproken door Wesley de Herdt. (Meer hierover kun je aan de zijkant van deze pagina lezen)

Al vele jaren voel ik dat ik op aarde ben om een voorbeeld van ZELF-LIEFDE te zijn. Vanuit mijn ziel en helder weten faciliteer ik kinderen, tieners en volwassenen in het ontwakingsproces. Met veel compassie en steun bekrachtig ik jou en begeleid ik je naar je eigen soevereiniteit en zelfliefde. Dan versta jij ook je ziel en hoef je niet meer de oude weg van hard aan jezelf werken te volgen. Vanaf 2007 kunnen we kiezen voor de simpele manier van ontwaken en bewust worden. Daar ben ik een voorbeeld in en deel deze graag met ieder die dat ook aan voelt.

Ik kies als mens voor vreugdevol LEVEN op aarde, jij ook?

Blije groet van Tien