Kinderen

Tien is verbonden met kinderen. Al jaren weet en voel ik dat ik enorm verbonden ben met de kinderen. Ik merk altijd dat kinderen zich veilig bij mij voelen omdat ik ook zonder oordeel ben.

Ik ga er van uit dat elk jong kind nog overloopt van Zelf-Liefde en hierdoor in perfectie weet wat het beste is voor hem/haar in de situatie ter plekke.
Kinderen boven de 4 willen nog wel eens gaan kiezen om zich over te geven aan de structuren of regels van school of aan de systemen op aarde. Ze gaan dan vanuit het hoofd leven en veel minder vanuit de zuivere intuìtie of zelfvertrouwen. De waarheden van anderen worden dan belangrijker dan hun eigen waarheid. Hierdoor worden ze verward en hebben weinig vertrouwen in het leven. Na een sessie bij mij weten de kinderen weer, dat ze altijd de keus hebben of ze ter plekke kiezen voor bijv. onzeker of angstig of voor de ECHTE die ze zijn.

 • Je kunt hier een afspraak aanvragen. Na het invullen van dit formulier zal ik contact met je opnemen voor een afspraak.

  met (*) aangemerkte velden zijn verplicht.

  Voornaam*
  Graag je voornaam invullen
  Achternaam*
  Graag je achternaam invullen
   

  E-mail*
  Graag je e-Mail adres invullen
  Telefoonnummer*
  Alleen cijfers, geen spaties of leestekens
  Eventuele toelichting
  Ongeldige invoer

 • Bij het coachen van kinderen kies ik ervoor om uit mijn hoofd te gaan en de kinderen helemaal van binnen uit te coachen. Eigenlijk de antwoorden tijdens het coachen in helderheid van mijn ziel te krijgen. Hierdoor ben ik volledig afgestemd op elk unieke kind. Vooraf vraag ik een foto om in de ogen van het kind te kunnen kijken. Hier ontstaat ons zielscontact en de inzichten verschijnen bij mij. Zonder emoties van mijn ego (alles wat tussen goed en kwaad in zit) coach ik de kinderen ook naar wie ze nog bij de geboorte ECHT zijn. Eigenlijk bekrachtig ik het kind in de keuzes van de ziel.

  Voor kinderen onder de 4 jaar

  Ik voel, luister en kijk vooral via het lezen van de energie van het kind. Tijdens de sessie (samen met de ouders) voel en luister ik verder naar de diepere lagen van het kindje. Hier is ons zielscontact, licht en zuiverheid gebundeld waardoor er mede reflectie voor het kindje is om weer terug in balans te kunnen komen. De ouders krijgen van mij een duidelijke omschrijving van mijn inzichten en aan de hand hiervan ook begeleidingstips.

  Met kinderen van 4 tot 18 jaar

  In een ongedwongen gesprek begeleid ik de kinderen zodat ze vragen of problemen als nieuwe mogelijkheden kunnen zien. We gaan altijd ademen naar de kern of eigen veilige ruimte. Zo kan het kind vanuit innerlijke kracht en zelfliefde de antwoorden, keuzes en nieuwe mogelijkheden gaan leven. Humor en onszelf delen laten we helemaal toe in de sessie.
 • Investering:

  € 80,- voor 1,5 uur in mijn rustige ruimte in Zandvoort of Amsterdam

  of

  € 55,- per uur via Skype of telefoon.