Orpheus Creations

In 2007 was ik zover dat ik een glimp van wie IK BEN kon zien. Ik had inzicht in mijn persoonlijkheid en voelde dat mijn ziel me verder de weg kon wijzen naar binnen. Maar hoe?
Ik wist dat ik naar iemand moest zoeken die ik als gelijke kon zien en die mij toch verder kon dienen in mijn zoektocht naar diep contact maken met mijn heel en compleetheid en zo mijn onvoorwaardelijke liefde voor mezelf kon ervaren.

Toen heb ik via omwegen Wesley de Herdt gevonden. Ik begon met een gechannelde privé sessie bij hem. Waarin mijn Engelen familie mij zo zuiver en glashelder (via Wesley) vertelde waar ik toen stond en hoe ik mezelf verder kon openen. Ik kreeg een boost aan vertrouwen in mezelf en voelde al flarden van mijn grootsheid.

Één ding wist ik zeker…ik neem de verantwoordelijkheid voor mezelf en ik kies voor soevereiniteit.

Maar hoe toen verder?

Wesley de Herdt channelde toen elke dinsdag avond in online-sessies onder de naam Orpheus & Izegera. Alles in mij voelde dat deze sessies mij konden begeleiden in het openen voor mijn Goddelijke Zelf- Liefde. Zo begon ik hiermee eind 2008.

Al voor de sessies begonnen voelde ik een liefdes energie bij me binnenkomen. Ik hoefde het alléén maar te ontvangen. De eerste sessie was altijd om onszelf te openen en Wesley sprak zo helder en zuiver dat alles in mij zich veilig voelde en ik mezelf kon overgeven aan mezelf. De sessies erna spraken de Meesters en konden wij de energie en onze openingen belichamen. Ik kon steeds meer voelen dat ik voor mijn hoogste potentieel wilde kiezen. De channels lieten voelen en horen wat dit inhield en wat een diepe verantwoordelijkheid je voor jezelf mag nemen als je ervoor kiest.

Ik begon steeds meer te ervaren dat ik echt een creator ben en kon mijn soevereiniteit steeds meer toelaten. We hebben ook in de sessies onszelf losgekoppeld van oude ordes en religies, losgekoppeld van massabewustzijn en hier overtuigingen vandaan etc. Ik ervaarde steeds meer vrijheid van binnen. In de energie van de sessie kon ik makkelijker mijn zelf-liefde openen en toelaten. Voor mij voelde dat steeds weer als thuiskomen en de tranen liepen over mijn wangen.

Ik hoorde ook veel informatie en verhalen van de Meesters die ik niet altijd kon bevatten maar liet het maar toe en bleef ademen en wist dat mijn ziel en de Meesters me ondersteunde. Soms viel ik in slaap en ik wist dat ook dat in deze energie niet uitmaakt…alles kwam toch binnen omdat ik ervoor gekozen had.

In 2009 openbaarde de Orde van Lotuvio zich via channels aan Wesley en onze groep. Een Orde waar Yeshua, Maria Magdalena en nog 5 Meesters ons begeleiden. De 7 meesters hebben allen de Goddelijke staat van Zelf-Liefde op aarde belichaamd. De Orde van Lotuvio heeft als fundering de bouwstenen van Soevereiniteit en Goddelijke Zelf Liefde.

Elke dinsdagavond ging onze intense reis verder. Waarin ik mijn eigen transitie kon ervaren. Iedere week kon ik mezelf dieper ervaren en mijn Goddelijke Zelf-liefde langer toelaten. Zelfs mijn hoofd kreeg informatie waardoor ik nog meer ging snappen en daarna voelen wat Goddelijke Zelf-Liefde en mijn vrijheid is.

Ook heb ik de meerdaagse Singulariteit school gevolgd en mede in deze school heb ik grote openingen in mezelf ervaren en belichaamd. Snappen kon ik het niet meer, maar voelen en ervaren wel. In deze school heb ik gevoeld dat als ik in mijn singulariteit ben, dan kan niets meer van buiten af bij mij binnen komen. Dan ben ik vrij.

Ook voelde ik de Jeshua energie zo intens dat het ter plekke makkelijk werd om de goddelijke Zelf-liefde toe te laten. Het was zo intens mooi.

Wesley en ik besloten hierna om samen workshops te geven. De workshops, Project Aarde, Kinderen van deze Tijd en tot op heden Adem workshops.Tijdens de workshops ga ik mede door de energie van Wesley weer een laag dieper in mezelf en ik geniet van onze samen werking.

Nu zijn we al een jaar zonder on-line sessies omdat we geen ondersteuning meer nodig hebben en onze soevereiniteit, singulariteit en Goddelijke Zelf-liefde kunnen leven op Aarde.

Mijn vreugdevolle passie is nu volwassenen, baby’s en kinderen vanuit mijnzelf-liefde en singulaire helderheid begeleiden naar ieders eigen Zelf-Liefde oftewel creatorschap. Ik voel me nu zo de creator van elke seconde in mijn leven.

Binnen het veld van Goddelijke Zelf-Liefde kan ik nu haast alles accepteren en hierdoor vanuit een natuurlijke staat, zal zich alles in mijn creatie ontvouwen.

Met grote dank aan Wesley de Herdt.