Sessie met Volwassenen

Wist je dat? Je bent de schepper bent van je eigen leven? En dat er mensen zijn, zoals ik, die je liefdevol kunnen helpen om je volledig in je kracht te zetten en te laten stralen?

Ik (Tien) begeleid jou in een 1 op 1 sessie, door jouw energie te lezen. Je op te geven voor een groeps dagworkshop en ervoor te gaan. Of jij komt naar de maandelijkse Ademworkshop. Als cadeau aan jezelf is er een krachtige privé dag workshop. Kortom vele mogelijkheden om jezelf te bekrachtigen. Dan ga je voelen wat LEVEN vanuit vreugd en vrijheid is.

 • Je kunt hier een afspraak aanvragen. Na het invullen van dit formulier zal ik contact met je opnemen voor een afspraak.

  met (*) aangemerkte velden zijn verplicht.

  Voornaam*
  Graag je voornaam invullen
  Achternaam*
  Graag je achternaam invullen
   

  E-mail*
  Graag je e-Mail adres invullen
  Telefoonnummer*
  Alleen cijfers, geen spaties of leestekens
  Eventuele toelichting
  Ongeldige invoer

 • ZelfLiefdeVan tevoren heeft Tien al gevoeld wat belangrijk is als rode draad, en wat je tegen houdt om te houden van jezelf. Tien voelt vanuit haar heldere weten in zielsverbinding met jou… de antwoorden op deze vraag.
  In de sessie stelt ze eerst de vraag ”Ben je bereid om werkelijk van jezelf te houden?”. Tien vraagt jou dan te gaan vertellen wat er in je opkomt over het weinig 'houden van jezelf'. Onderwijl voelt en ziet Tien de verklaring waardoor jij je zo bijvoorbeeld onzeker, zelfoordelend, verdrietig, depressief, moe, zonder passie of soms doelloos voelt.
  Tineke weet en voelt wat 'houden van jezelf' werkelijk is. Ze kijkt vanuit de liefde van haar ziel en hierdoor is de sessie altijd een bekrachtiging. We hebben geen fouten gemaakt in ons leven. Het zijn meestal gekozen zielen-ervaringen die veel beweging en verandering in je leven gegeven hebben. Ze laat zien waarom de dingen in jou leven gegaan zijn zoals ze zijn gegaan. Tien laat ook zien dat je juist vanuit het 'houden van jezelf' hebt gehandeld om een beschermingsmechanisme te crëeren. Ook dat jij een uniek wezen bent en totaal andere ervaringen nodig had dan ieder ander in jouw omgeving.
  In een aangesloten gesproken ademsessie doet Tineke voor …hoe je weer kan 'houden van jezelf'. De antwoorden van de sessie ga je dan tot in je tenen voelen en toelaten. Je voelt weer helemaal dat je goed bent zoals je bent. Je voelt ook hoe fijn en helend het is om veel van jezelf te houden.
 • Investering:

  € 80,- voor 1,5 uur in mijn rustige ruimte in Zandvoort of Amsterdam

  of

  € 55,- per uur via Skype of telefoon.