Zwanger worden

In deze nieuwe tijd waarin het mogelijk is dat je werkelijk voelt dat je een keuzemaker bent. In deze tijd dat je je mensen lichaam kan verbinden met je Ziel is niets meer onmogelijk.

Bij sommige vrouwen is het een keus van de ziel om kinderloos te blijven. Bij sommige vrouwen is het de keus van haar mens om geen kinderen te krijgen. Bij vele vrouwen is het geen keus om kinderloos te zijn. Ze willen niets liever dan zwanger worden maar het lukt niet.

 • Je kunt hier een afspraak aanvragen. Na het invullen van dit formulier zal ik contact met je opnemen voor een afspraak.

  met (*) aangemerkte velden zijn verplicht.

  Voornaam*
  Graag je voornaam invullen
  Achternaam*
  Graag je achternaam invullen
   

  E-mail*
  Graag je e-Mail adres invullen
  Telefoonnummer*
  Alleen cijfers, geen spaties of leestekens
  Eventuele toelichting
  Ongeldige invoer

 • Negen van de tien van deze vrouwen hebben zeer weinig contact met hun lichaam. Dit is mede door hun gevoeligheid en ervaringen uit het verleden. Het is namelijk heel makkelijk om uit je lichaam te gaan of te zijn. De vrouwen weten dit zelf niet omdat ze al vanaf klein niet aanwezig zijn in hun lichaam. Een soort afgescheiden zijn. Ziel en lichaam zijn los van elkaar. Als je kiest met heel je hart en ziel om zwanger te worden is het ook belangrijk dat je in verbinding met je lichaam bent. Sowieso al voor de conceptie…in verbinding open je bewust je heilige baarmoeder en ontvang je het sperma bij de eicel in diepe liefde voor je lichaam en elkaar. Het sperma en de eicel willen dan niets liever als elkaar omhelzen. De vrouw mag dan met zoveel zelfliefde haar lichaam blijven openen in zachtheid en met veel eer. Je kunt het groeien en bloeien helemaal voelen in je heilige veilige tempel van je lichaam. Elke dag weer diep in contact gaan met je lichaam. Je ziel vragen om samen te ademen en in elke cel haar liefde laten voelen. Je lichaam laten koesteren door de liefde van jou en je ziel. Tineke doet het voor en begeleid je met woorden en haar liefdes energie zodat jij het moeiteloos ook kan toelaten bij jezelf. Dit is zo een intense mooie zuivere ervaring die je hele leven verandert. Zelfs als het van jouw ziel de bedoeling is om kinderloos te blijven, neemt niemand het contact met je lichaam je meer af.

 • Investering:

  € 80,- voor 1,5 uur in mijn rustige ruimte in Zandvoort of Amsterdam

  of

  € 55,- per uur via Skype of telefoon.